Masaj Erotic Bucuresti

Masajul Erotic: Pentru ca stim cum un masaj relaxant poate fi transformat intr-un masaj senzual, foarte erotic!

Bucuresti Piata Victoriei Centrul de Masaj Sundari

            Creat pentru tine de echipa noastra de talentati artisti in masaj si rafinat la nesfarsit in detalii pentru cele cinci simturi ale tale, acesta este o poveste a infinitelor atingeri ...
            Aceleasi manevre de masaj folosite intr-o sedinta de masaj terapeutic sau de relaxare devin foarte excitante si senzuale cand ne focalizam atentia pe centrul energiei tale sexuale si redirectionam, prin maini, la un nivel de energie specific acestuia, frecvente de energie specifice corpului tau, aflat acum in stare de maxima receptivitate.

            Personalul nostru exerseaza zilnic, folosind cunostinte de masaj din tehnici orientale secrete, pentru a-si mentine energia sexuala intr-o forma armonioasa, pentru a avea un echilibru emotional, cat si pentru a-si mentine si la nivel fizic, frumusetea. E foarte necesar sa se faca energia (Forta Vietii- CHI) sa circule armonios, frumos, prin trupul celei care ofera masajul, pentru ca in timpul sedintei de masaj senzual, sa va poata ajuta sa va rafinati energia sexuala. Ridicandu-va nivelul senzualitatii, se imbunatateste viata erotica astfel ca partenera va observa diferenta!

            Magnetismul dumneavoastra sexual va fi la un nivel mult mai inalt, astfel ca veti incepe sa atrageti evenimentele erotice ca niciodata pana acum, precum si partenera sexuala pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.

            Terapia prin masaj te invata cum sa-ti asculti corpul, cum sa-ti asculti dorinta corpului tau, si cum sa o asculti si pe cea a partenerei.

            ...Acum, fiind tu insuti relaxat, redescoperindu-ti senzualitatea si erotismul tau adevarat, atragi numai lucrurile bune!
            Asa cum fac doar oamenii carismatici: cuceresc!
...Ca sa fii fericit,                              
Ca sa fii sanatos,                    
Ca sa atragi succesul!

|  Masaj de Relaxare   |  Masaj Oriental   |  Masaj Erotic Senzual   |  Masaj Traditional Thai   |  Locatie Programare  | |  Sundari Massage Center - Home  |