Masaj Erotic Bucuresti

   Masajul Thai Traditional

            Unele manevre din masajul thai traditional lucrate cu un anume ritm, elibereaza tensiunile din tot corpul, iar intinderile lente ajuta la mobilizarea articulatiilor, aceasta sesiune facandu-se fara ajutorul uleiurilor de masaj. Efectele acestei metode stravechi de masaj se maresc prin folosirea uleiurilor esentiale alese intr-un fel anume, dupa principiile aromaterapiei. Poate fi transformata si intr-o sesiune de masaj foarte senzual.

            "Un masaj memorabil, cum inca nu am mai avut pana acum. Aromele ciudate, acele manevre de masaj pe spate mi-au inspirat o melodie. O aveam in minte dar, fiind foarte tensionat, nu eram in stare sa o asez pe hartie" Si, ghiciti: acum o auzim aproape zilnic, el a atins succesul, e faimos! Continua, Mr. O!

   "Acest masaj nu poate fi descris in cuvinte. La sfarsitul celor 90 minute de masaj(cum alesesem eu sedinta), credeam ca a trecut cel mult o ora. De fapt, trecusera 2 ore! Si as fi vrut sa nu se fi terminat... A meritat fiecare RON!"

            "In timp ce-mi facea masajl la picior (reflexotrapia plantara, n.n.) am trait asa senzatii in tot corpul, de parca totul dansa in mine, pe dinauntru! Uaaau! Frumooos!"
            La Sundari, ele chiar fac ceea ce spun in prezentare. Si zambesc tot timpul, dar adevarate zambete, chiar din inima, din interior! Frumoase zambete, persoane frumoase, frumoase masaje...

            Cunoscut in Tainlanda ca (Nuat phaen boran), inseamna "masaj traditional/stravechi", masajul Thai Traditional isi are originea in India si se bazeaza pe cunostintele de Ayurveda si Yoga. Se crede ca aceasta arta a masajului a fost adusa in Tainlanda de catre doctoral Shivago Kmarpaj, acum 2500 ani. Tehnica straveche originala combina masajul cu pozitii ca acelea din yoga, folosite pentru diversele manevre de intindere. Stilul din Nord agreeaza mai mult acest stil de intinderi, in timp ce stilul din Sud (al Tainlandei) foloseste mai mult punctele si liniile de presiune.

            La Sundari, o sedinta de o ora de masaj Thai Traditional te face sa te misti usor, ca si cand ai zbura, datorita faptului ca se elimina toate tensiunile din musculatura, tendoane, articulatii. Noi folosim atat liniile de acupresura, cat si "intinderile" in acele pozitii similare cu anumite posturi din yoga, fiind un masaj activ. Sunt 108 pozitii de masaj si o sesiune complete, in care sa fie aplicate toate manevrele in toate aceste pozitii, dureaza cam 3 ore.
            Si in tot acest timp, nu obosim, zambim!
            Aceste sesiuni unice de masaj individualizat folosesc cunostintele adecvate momentului si sant lucrate cu un simt adevarat al resposabilitatii pentru fiecare persoana care are incredere in noi.

            Cand facem oricare din aceste sesiuni de masaj,o facem bine! Si asta din 2003...
            De aceea, cine vine, revine!
            ...de pe tot mapamondul.
            Mutumim celor ce au incredere in noi!

            Namaste!
            (Binecuvantare din sanscrita veche: "Ma inclin in fata Divinului din tine!")


|  Masaj de Relaxare   |  Masaj Oriental   |  Masaj Erotic Senzual   |  Masaj Traditional Thai   |  Locatie Programare  | |  Sundari Massage Center - Home  |